Wonen in Den Haag heeft als voordeel dat buitenlandse of exotische ingrediënten makkelijk verkrijgbaar zijn. Gelukkig kan dat tegenwoordig vaak ook via internet.
Bereidingswijze
- Voorbereiding: Schil de aardappels, snijd ze in stukken van 3-4 cm. Kook ze in 15-20 minuten gaar.
- Snijd van de kousenband de puntjes af, snijd de rest in kleine stukjes. Kook ze in 8 – 10 minuten beetgaar. Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat schrikken onder koud water.
- Dep de tahoe droog en snijd er blokjes van. Verhit 2-3 eetlepels olie in een goede koekenpan en bak de tahoe lichtbruin. Laat op keukenpapier uitlekken. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de paksoi in smalle repen.
- Bereiding: Verhit 2 eetlepels olie in een wok. Fruit de ui en de knoflook ca. 2 minuten. Voeg 3 theelepels massala toe en enkele lepels water zodat het kerriemengsel goed oplost.
- Bak de paksoi 2 minuten mee. Voeg aardappels en kousenband toe en verwarm al omscheppend. Breng op smaak met zout, peper en massala. Schep tenslotte de tahoe erdoor. Verwarm de roti 2 minuten in de magnetron (600 Watt).
- Snijd de gepelde eieren in parten.
- Scheur aan tafel stukken van de roti en rol om wat vulling. Voeg naar smaak sambal toe.
Tip: vervang tahoe door kip of lamsvlees.