Marmande tomaat met geitenkaas

Marmande tomaat met geitenkaas

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de helft van de olijfolie over de bodem van de ovenschaal of ovenschaaltjes. Was de tomaten, dep ze droog en snijd aan de bolle kant een kapje van in het midden 2 cm dik af.
  2. Zet de tomaten met de kant waar eerst het steeltje zat naar beneden, in de schaal of schaaltjes en verdeel de kruiden over het snijvlak. Dek af met de plakken kaas en maal daar wat zwarte peper boven. Druppel de resterende olijfolie erover.
  3. Schuif de schaal of de schaaltjes in het midden van de oven en bak de tomaten 20-25 minuten tot de kaas smelt en iets bruin kleur en de velletjes van de tomaten open knappen. Lekker met pasta en een frisse groene salade.

Marmande tomaat met geitenkaas

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer