Blog

Gastauteur Eke Mariën van Koken met kennis

Eke Mariën runt samen met zijn echtgenote Het Kookkantoor, een klein creatief bureau voor culinaire content. Ook is hij de chef van Koken met Kennis , een online platform over de wetenschap achter het koken. Eke wil graag precies weten wat er in zijn pannen gebeurt en schrijft daarover in tijdschriften (zoals Delicious) en in

Blog

Gastauteur Eke Mariën van Koken met kennis

Eke Mariën runt samen met zijn echtgenote Het Kookkantoor, een klein creatief bureau voor culinaire content. Ook is hij de chef van Koken met Kennis , een online platform over de wetenschap achter het koken. Eke wil graag precies weten wat er in zijn pannen gebeurt en schrijft daarover in tijdschriften (zoals Delicious) en in

Gastauteur Eke Mariën van Koken met kennis

Eke Mariën runt samen met zijn echtgenote Het Kookkantoor, een klein creatief bureau voor culinaire content. Ook is hij de chef van Koken met Kennis , een online platform over de wetenschap achter het koken. Eke wil graag precies weten wat er in zijn pannen gebeurt en schrijft daarover in tijdschriften (zoals Delicious) en in zijn eigen kookboeken (Keukenlab, Koken met Kennis, Cook & Chemist).

 

Auteur

Clara ten Houte de Lange

Over de auteur

Clara ten Houte de Lange (1955-2024)

Clara ten Houte de Lange heeft aan de wieg gestaan van Uit de Keuken van 8. Een vakvrouw die haar hele werkend leven heeft gewijd aan: gezond eten lekker maken.
Recepten zag Clara als hét middel om ideeën die je met overtuiging hebt bedacht, te delen en anderen ervan te laten genieten.
Gelukkig heeft Clara ook op Uit de Keuken van 8 een mooie culinaire erfenis achtergelaten met meer dan 130 heerlijke, gezonde recepten.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *