Blog

Gastauteur Eke Mariën van Koken met kennis

Eke Mariën runt samen met zijn echtgenote Het Kookkantoor, een klein creatief bureau voor culinaire content. Ook is hij de chef van Koken met Kennis , een online platform over de wetenschap achter het koken. Eke wil graag precies weten wat er in zijn pannen gebeurt en schrijft daarover in tijdschriften (zoals Delicious) en in

Blog

Gastauteur Eke Mariën van Koken met kennis

Eke Mariën runt samen met zijn echtgenote Het Kookkantoor, een klein creatief bureau voor culinaire content. Ook is hij de chef van Koken met Kennis , een online platform over de wetenschap achter het koken. Eke wil graag precies weten wat er in zijn pannen gebeurt en schrijft daarover in tijdschriften (zoals Delicious) en in

Gastauteur Eke Mariën van Koken met kennis

Eke Mariën runt samen met zijn echtgenote Het Kookkantoor, een klein creatief bureau voor culinaire content. Ook is hij de chef van Koken met Kennis , een online platform over de wetenschap achter het koken. Eke wil graag precies weten wat er in zijn pannen gebeurt en schrijft daarover in tijdschriften (zoals Delicious) en in zijn eigen kookboeken (Keukenlab, Koken met Kennis, Cook & Chemist).

 

Auteur

Clara ten Houte de Lange

Over de auteur

Clara ten Houte de Lange – een gezonde lekkerbek

Als ik iéts ben, is het wel een gezonde lekkerbek. Lekker koken is de tool om mijn passie kracht bij te zetten: gezond eten lekker maken. Vanuit Assisti Culinair & Communicatie adviseer ik bedrijven in de foodsector en maak ik recepten, culinaire artikelen en columns voor diverse media en kookboeken. Recepten zijn hét middel om ideeën die je met overtuiging hebt bedacht, te delen en anderen ervan te laten genieten.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *