Blog

The Green Kitchen at Home Kookboek van het jaar

  Kookboek van het Jaar 2017 Het kookboek The Green Kitchen at Home van het Zweeds-Deense echtpaar David Frenkiel en Luise Vindahl is afgelopen vrijdag (10-11-2017) door de vakjury verkozen tot Kookboek van het Jaar 2017. Dit is het vierde kookboek van David en Luise, die met hun blog greenkitchenstories.com vol inspirerende gezonde vegetarische recepten

Blog

The Green Kitchen at Home Kookboek van het jaar

  Kookboek van het Jaar 2017 Het kookboek The Green Kitchen at Home van het Zweeds-Deense echtpaar David Frenkiel en Luise Vindahl is afgelopen vrijdag (10-11-2017) door de vakjury verkozen tot Kookboek van het Jaar 2017. Dit is het vierde kookboek van David en Luise, die met hun blog greenkitchenstories.com vol inspirerende gezonde vegetarische recepten

The Green Kitchen at Home Kookboek van het jaar

 

Kookboek van het Jaar 2017

Het kookboek The Green Kitchen at Home van het Zweeds-Deense echtpaar David Frenkiel en Luise Vindahl is afgelopen vrijdag (10-11-2017) door de vakjury verkozen tot Kookboek van het Jaar 2017. Dit is het vierde kookboek van David en Luise, die met hun blog greenkitchenstories.com vol inspirerende gezonde vegetarische recepten wereldwijd gevolgd worden. Met The Green Kitchen at Home laten David en Luise zien dat vegetarisch eten niet ingewikkeld hoeft te zijn en zeker niet eng. Het zijn vooral ook gerechten die zij hun kinderen voorzetten. Het is daarmee een leuk boek voor beginners en parttime vegetariërs, maar ook doorgewinterde vegetariërs kunnen er inspiratie uit opdoen. De titel is Engels, maar de recepten zijn in deze Nederlandse versie gewoon in het Nederlands. De gerechten zien er heerlijk uit, de recepten zijn helder en goed te doen, maar ik vind dat er zeker voor door de week erg veel ingrediënten in de gerechten verwerkt worden. € 24,99 ISBN 9789023015437

Wel jammer dat er bij deze jaarlijkse kookboekverkiezingen zo vaak buitenlandse kookboeken winnen. Ook een op en top Nederlands kookboek als Leafs van Carola de Kanter is een echte aanrader om vegetarische inspiratie uit op te doen.

Auteur

Clara ten Houte de Lange

Over de auteur

Clara ten Houte de Lange – een gezonde lekkerbek

Als ik iéts ben, is het wel een gezonde lekkerbek. Lekker koken is de tool om mijn passie kracht bij te zetten: gezond eten lekker maken. Vanuit Assisti Culinair & Communicatie adviseer ik bedrijven in de foodsector en maak ik recepten, culinaire artikelen en columns voor diverse media en kookboeken. Recepten zijn hét middel om ideeën die je met overtuiging hebt bedacht, te delen en anderen ervan te laten genieten.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *