Blog

Kleurige siliconen ‘groenten’deksels sluiten luchtdicht af

  Ik kan geen keukenwinkel voorbij lopen zonder naar binnen te gaan en even lekker te neuzen. In een Franse kookwinkel zag ik deze kleurige ‘deksels’ van siliconen, die elke pot, schaal of pan met gladde rand luchtdicht afsluiten. Ik heb het zelf geprobeerd en het werkt echt! Je kunt ze ook in de magnetron

Blog

Kleurige siliconen ‘groenten’deksels sluiten luchtdicht af

  Ik kan geen keukenwinkel voorbij lopen zonder naar binnen te gaan en even lekker te neuzen. In een Franse kookwinkel zag ik deze kleurige ‘deksels’ van siliconen, die elke pot, schaal of pan met gladde rand luchtdicht afsluiten. Ik heb het zelf geprobeerd en het werkt echt! Je kunt ze ook in de magnetron

Kleurige siliconen ‘groenten’deksels sluiten luchtdicht af

 

Ik kan geen keukenwinkel voorbij lopen zonder naar binnen te gaan en even lekker te neuzen. In een Franse kookwinkel zag ik deze kleurige ‘deksels’ van siliconen, die elke pot, schaal of pan met gladde rand luchtdicht afsluiten. Ik heb het zelf geprobeerd en het werkt echt! Je kunt ze ook in de magnetron en oven gebruiken. Ze zijn hittebestendig tot 220 °C. De deksels zijn een handige vervanger voor plasticfolie en aluminiumfolie, je kunt ze keer op keer opnieuw gebruiken. De deksels zijn er in diverse kleurige groentevormen en in verschillende maten. Merk Charles Viancin.

Auteur

Clara ten Houte de Lange

Over de auteur

Clara ten Houte de Lange – een gezonde lekkerbek

Als ik iéts ben, is het wel een gezonde lekkerbek. Lekker koken is de tool om mijn passie kracht bij te zetten: gezond eten lekker maken. Vanuit Assisti Culinair & Communicatie adviseer ik bedrijven in de foodsector en maak ik recepten, culinaire artikelen en columns voor diverse media en kookboeken. Recepten zijn hét middel om ideeën die je met overtuiging hebt bedacht, te delen en anderen ervan te laten genieten.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *