Snijbonen met gele paprika en spekjes

Snijbonen met gele paprika en spekjes

Groenten in paaskleuren.

Bereidingswijze

  1. Was de snijbonen, verwijder de punten en snijd de bonen in stukjes. Snijd de paprika ook in stukjes.
  2. Kook de snijbonen in kokend water met zout in ca. 7 minuten gaar.
  3. Verhit de olie in een ruime koekenpan of hapjespan en bak hierin de spekjes bruin en krokant. Schep de paprika erdoor en bak 5-7 minuten mee.
  4. Giet de snijbonen af en schep ze door het paprikamengsel. Breng met zout en peper op smaak.

Lekker met gebakken vis en gebakken aardappeltjes.

Snijbonen met gele paprika en spekjes

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer