Makreelsalade met ciabatta

Makreelsalade met ciabatta

Makreelsalade is snel gemaakt, vooral als je gerookte makreelfilet neemt, die tegenwoordig overal te koop is. Met een soepje erbij, bijvoorbeeld aspergesoep, heb je zo een makkelijke maaltijd.

Bereidingswijze

  1. Verwijder zorgvuldig kop, vel en graten van de makreel en verdeel de filets in stukken.
  2. Doe ze in een keukenmachine met de mayonaise en de yoghurt en maal alles fijn. (Zonder machine prak je alles door elkaar.)
  3. Breng op smaak met geraspte mierikswortel, zout en peper.

Variatie: voeg fijngesneden bieslook, kappertjes of fijngesneden augurk toe.

Makreelsalade met ciabatta

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer