Groenten onder een krokant laagje

Groenten onder een krokant laagje

Heel simpel, maar zo maak ik gewoon elke dag verse gerechten, waarvoor ik geen zakje of pakje nodig heb.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een ruime hapjespan en bak de prei hierin 2 minuten. Roer de broccoliroosjes, gehalveerde tomaatjes, Italiaanse kruiden en naar smaak zout en peper erdoor en stoof de groente, afgedekt, in 8-10 minuten gaar.
  2. Snijd 1 bol mozzarella in stukjes en de andere in plakken.
  3. Schep de groenten met de stukjes mozzarella in de ovenschaal, strooi de cornflakes erover en verdeel de plakken mozzarella over de cornflakes. Maal er een klein beetje peper over. Zet de schaal in de oven en laat de kaas in ca. 15 minuten lichtbruin kleuren. Serveer direct.

Lekker erbij: echt Italiaans ciabattabrood dat je bij het gerecht in de oven lekker krokant kunt laten worden.
Je kunt de cornflakes ook vervangen door tortillachips.

Groenten onder een krokant laagje

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer