Een curry kun je zo pittig maken als je wil. Er zijn rode, groene en gele pasta’s te koop of je kunt het zelf maken volgens recept op de site.
Bereidingswijze
- Spoel diepvriesgarnalen in een vergiet af met water en laat ze uitlekken. Snijd de vingers van de venkel af en snijd de knollen in kwarten. Pel en snipper het sjalotje.
- Breng 2 of 3 kleine pannen met water met een snuf zout aan de kook. Kook hierin de venkel in 10-12 minuten gaar. Bereid de rijst volgens de aanwijzing op het pak. Kook de erwtjes apart of met de rijst mee. Giet het water af.
- Verhit intussen de olie in een kleine braad-of hapjespan en fruit het sjalotje 2 min. Op laag vuur.
- Roer de currypasta hierdoor. Schenk er de kokosmelk bij en roer glad. Voeg de garnalen toe en laat ze in enkele minuten gaar en roze worden.
- Proef of er zout of peper bij moet en bestrooi de curry met koriander.