Nieuw: gastauteur

  Posted on   by   Geen reacties

De keuken van 8 breidt uit met steeds wisselende en regelmatig terugkerende gastauteurs. Culinaire vakvrouwen en -mannen die het leuk vinden af en toe een te gek recept, een bijzonder blog of een ander leuk weetje met de bezoekers van uitdekeukenvan8.nl te delen. Met trots stellen wij onze eerste gastauteur voor: Ellen Scholtens. Ellen Scholtens is culinair journalist en tekstschrijver.

Ellen Scholtens eet, drinkt en reist.

Ellen schrijft over eten, drinken en reizen voor verschillende media en maakt teksten voor (good) foodbedrijven. Grondlegger KunsthalKOOKT, het eerste festival in Nederland voor ‘eerlijk eten’ en kleinschalig werkende producenten (2004-2015), programmeur World Food Festival in Rotterdam (2013), adviseur Markthal Rotterdam (2015/2016) en de gemeente Rotterdam.

Ellen Scholtens eet, drinkt en reist. Voor meer informatie: ellenscholtens.nl.

Categories: Gastauteurs

Author: Tilly Sintnicolaas- Food communicatie professional

Mijn specialisme is communicatie over food. Eerst als directeur van het Nederlands Visbureau heel specifiek voor vis, maar met mijn - in 2007 opgerichte - marketingcommunicatiebureau reikt het portfolio verder dan vis. Bij het Bureau van Sintnicolaas komt naast vis, schaal- en schelpdieren ook Iers rundvlees, Zeeuwse kroepoek, duurzaamheidskeurmerken en keukenapparatuur voorbij.
Consumenten inspireren en informeren over food is wel het leukste van ons vak. Op het culinaire platform Uit de Keuken van 8 doen we dat samen met allemaal vakvrouwen. Kennis delen en hopelijk veel mensen blij maken, dat is onze drijfveer.
www.bureausintnicolaas.nl

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *