Wij zijn verdrietig.
Onze collega Clara ten Houte de Lange is begin november op 69-jarige leeftijd overleden. Vanaf de start van Uitdekeukenvan8 was Clara een deel van ons team. We verliezen niet alleen een bijzondere collega, maar ook een goede vriendin.
Clara was degene die al heel vroeg de belangrijkheid van plantaardig eten erkende. Haar recepten waren vaak ‘vleesloos’, maar wel met die speciale Clara touch. Als je haar recepten op onze site leest, begrijp je dat onmiddellijk. Ze had een lange carrière op culinair gebied. Haar loopbaan begon bij het culinaire tijdschrift TIP, waarna ze een aantal jaren later als kleine zelfstandige doorging. Daarna werkte ze mee aan en schreef diverse kookboeken en artikelen. Ze gaf voorlichting waarbij ze bleef hameren op gezond en lekker eten. Haar pastinaak soep, knapperige havermout crackers en verse makreel op de BBQ zijn altijd populair op onze site. We zullen haar lach, gastvrijheid en kennis in ons team vreselijk missen. Dank Clara, voor alles wat je voor Uitdekeukenvan8 gedaan hebt.
Wij hebben de top 5 recepten van onze website en allemaal ons lievelingsrecept van Clara uitgezocht en vertellen je waarom we er een herinnering aan hebben of waarom we het zo lekker vinden. Bekijk het hier in de nieuwsbrief.
Beste collega’s van Clara,
Gecondoleerd met het verlies en overlijden van jullie collega Clara.
Begin jaren 70 liep Clara stage in het St. Geertruiden ziekenhuis te Deventer, ik was toen haar stagebegeleidster, we hebben heel wat afgelachen , zij studeerde voedingsleer in Den Haag, al heel wat jaren heb ik haar gevolgd o.a. bij het blad Tip, ook haar kruidkoek maak ik nog regelmatig. Wens jullie veel sterkte de komende periode,zij is nog regelmatig in mijn gedachten.
Met hartelijke groet,
Carolien Floors