Blog

Een Druppel Rozenwater

Een Druppel Rozenwater, de titel alleen al is prachtig! Net als de inhoud van dit kookboek met zoete lekkernijen uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Méditerranée. De recepten zijn helder, lekker “to the point” geschreven, inspirerend en (bijna allemaal) heel makkelijk te maken. De vaak subtiele en spannende smaken van de koekjes, taarten, puddingen en

Blog

Een Druppel Rozenwater

Een Druppel Rozenwater, de titel alleen al is prachtig! Net als de inhoud van dit kookboek met zoete lekkernijen uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Méditerranée. De recepten zijn helder, lekker “to the point” geschreven, inspirerend en (bijna allemaal) heel makkelijk te maken. De vaak subtiele en spannende smaken van de koekjes, taarten, puddingen en

Een Druppel Rozenwater

Een Druppel Rozenwater, de titel alleen al is prachtig! Net als de inhoud van dit kookboek met zoete lekkernijen uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Méditerranée. De recepten zijn helder, lekker “to the point” geschreven, inspirerend en (bijna allemaal) heel makkelijk te maken. De vaak subtiele en spannende smaken van de koekjes, taarten, puddingen en drankjes zijn mooi in evenwicht. Precies goed in het zoet. De grootste verrassing vind ik de gekonfijte pompoen, die volgens de traditionele manier van inmaken wordt bereid. Wat is dat lekker!! Juist omdat ik het niet had verwacht misschien, maar tjonge jonge… En dat schijf ik terwijl ik helemaal geen zoetekauw ben.

Mijn complimenten en bedankt Nadia Zerouali en Merijn Tol voor weer een prachtig exemplaar in mijn (uitpuilende) kookboekenkast. Ik heb een druppel Rozenwater naast Nadia’s Melk & Dadels met 100 geheime recepten van Marokkaanse moeders en jullie gezamenlijk Arabia serie gezet: Arabia, Bismilla Arabia en Arabia bij je thuis. Dat zijn ook allemaal zulke fijne kookboeken waar ik geregeld uit kook.

Enne… de andere exemplaren van “Een druppel Rozenwater” die ik heb gekocht, die gaan onder de kerstboom!

ISBN 9789059566453   Prijs € 17,95  Fontaine Uitgevers

www.oranjebloesem.nl

Auteur

José van Mil

Over de auteur

José van Mil Pepper & Salt professionele, ervaren foodstylist (foto en film) en receptontwikkelaar
Gespecialiseerd in smakelijke foodstyling en receptontwikkeling inclusief food concepten en producties. Ik denk brand strategisch en doelgroepgericht. Mijn recepten schrijf en kook ik ook met het oog op fotografie; lekker, toegankelijk, gezond, vernieuwend en fotogeniek. Ik werk met veel plezier aan grotere en kleinere producties. Mijn foodstyling en receptuur zijn inzetbaar op alle media waar de foodmarket gebruik van maakt. www.pepper-salt.nl
Ook zaakkundig op het gebied van eten voor kankerpatiënten. www.eten-met-kanker.nl

Lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.