Zelf bouillon trekken door Wouter Klootwijk

  Posted on   by   Geen reacties

Zelf bouillon trekken door Wouter Klootwijk. Gerenommeerd foodjournalist en tv-maker Wouter Klootwijk laat in zijn eerste bijdrage voor Uit de Keuken van 8 zien hoe je dat kunt doen. Vanaf nu zal Klootwijk ons met enige regelmaat meenemen in de wonderlijke wereld van keukengerei en producten die wij in de keuken gebruiken.  Kijk vooral.

Klik hier voor de video

Categories: Blog, Keuken & zo

Author: Tilly Sintnicolaas- Food communicatie professional

Al jarenlang mag ik aan tafel schuiven bij de vrouwen met wie ‘uit de keuken van 8’ tot stand is gekomen. Ook al kan ik best aardig koken, bij deze echte vakvrouwen maak ik pas op de plaats. Mijn specialisme is communicatie over food. Eerst als directeur van het Nederlands Visbureau heel specifiek voor vis, maar met mijn - in 2007 opgerichte - marketingcommunicatiebureau reikt het portfolio verder dan vis. Bij het Bureau van Sintnicolaas komt naast vis ook Iers rundvlees, Schotse aardappelen, duurzaamheidskeurmerken en KitchenAid keukenapparatuur voorbij. Via het lidmaatschap van de IACP (International Association of Culinary professionals) leerde ik de Uit de keuken van 8 - vrouwen beter kennen en was onder de indruk van hun enorme kennis en collegiale band. Waarom deze kennis niet delen, heb ik een paar jaar geleden geopperd. Culinaire autoriteit is online niet echt aanwezig. Zie hier het resultaat: het culinaire platform Uit de Keuken van 8. Hopelijk maken we er veel mensen blij mee.