Zelf bouillon trekken door Wouter Klootwijk

  Posted on   by   Geen reacties

Zelf bouillon trekken door Wouter Klootwijk. Gerenommeerd foodjournalist en tv-maker Wouter Klootwijk laat in zijn eerste bijdrage voor Uit de Keuken van 8 zien hoe je dat kunt doen. Vanaf nu zal Klootwijk ons met enige regelmaat meenemen in de wonderlijke wereld van keukengerei en producten die wij in de keuken gebruiken.  Kijk vooral.

Klik hier voor de video

Categories: Blog, Keuken & zo

Author: Tilly Sintnicolaas- Food communicatie professional

Mijn specialisme is communicatie over food. Eerst als directeur van het Nederlands Visbureau heel specifiek voor vis, maar met mijn - in 2007 opgerichte - marketingcommunicatiebureau reikt het portfolio verder dan vis. Bij het Bureau van Sintnicolaas komt naast vis, schaal- en schelpdieren ook Iers rundvlees, Zeeuwse kroepoek, duurzaamheidskeurmerken en keukenapparatuur voorbij.
Consumenten inspireren en informeren over food is wel het leukste van ons vak. Op het culinaire platform Uit de Keuken van 8 doen we dat samen met allemaal vakvrouwen. Kennis delen en hopelijk veel mensen blij maken, dat is onze drijfveer.
www.bureausintnicolaas.nl