Hartige herfstcrumble

Hartige herfstcrumble

Harde wind, regen … echt herfst. Met deze hartige crumble kun je er tegen! Goed gevuld met zoete aardappel, prei en paddenstoelen.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Fruit de knoflook zachtjes glazig in een hapjespan met olijfolie. Schep de paddenstoelen erdoor en bak ze op iets hoger vuur bruin. Het vocht hoeft niet te verdampen.
  2. Schep de oregano, sinaasappelrasp, zoete aardappelblokjes en prei erdoor met naar smaak wat zout en versgemalen peper. Verdeel dit mengsel over de ovenschaaltjes en strooi de feta en granola erover.
  3. Schuif de schaaltjes in de oven en bak de crumble in 20-25 minuten knapperig bruin en gaar. Laat de schaaltjes uit de oven nog even staan, zodat het vocht zich weer verdeeld. Heerlijk met een frisse salade erbij.

Hartige herfstcrumble

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer