Birchermuesli met cacao

Birchermuesli met cacao

Dit ontbijtrecept met muesli is razend snel omdat je het de dag ervoor al klaar maakt. Bewaar het in de koelkast in een afgesloten trommel. Je kunt er een paar dagen van eten. Heerlijk voor mensen die geen brood willen eten in de ochtend. Door de cacao vinden kinderen het heel erg lekker smaken.

Bereidingswijze

  1. Schep alle ingrediënten (de dag ervoor) in een kom door elkaar. Dek met plasticfolie af en bewaar het in de koelkast. Eet de birchermuesli de dag erna of daarna. Schenk er naar keuze honing, ahornsiroop of dadelsiroop overheen. Snijd er extra fruit over zoals banaan, frambozen, aardbeien of bosbessen. En verdeel de amandelen erover heen en bestrooi met nog wat extra cacao.

Tip; maak je eigen variaties met zuivel, zeven granen vlokken of speltvlokken. Varieer met noten en als je dat wil voor extra smaak een zoetmaker als honing, ahornsiroop of dadelstroop.

Birchermuesli met cacao

Ingrediënten

Robert Herder messen: Altijd vlijmscherp!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer