Boterlam voor Pasen

  Posted on   by   Geen reacties

Een boterlam is zo leuk om samen met de kids te maken voor de paasdagen. Heb je nog geen vorm ga dan naar de kookwinkel of kijk bij Dille en Kamille. Leg de houtenvorm een dag in een kom met koud water. Spoel af en maak met een theedoek droog. Vul beide kanten van de vorm met zachte roomboter. Druk de vorm op elkaar en vul op met meer boter (Op onze site vind je ook het recept om zelf boter te maken). Dek af met plasticfolie en laat de boter enkele uren in de koelkast hard worden. Maak met een mes de vorm open. Steek het mes in het midden van het boterlam aan de onderkant en wip het lammetje eruit. Zet op een schoteltje met tuinkers eromheen. Maak van kruidnagel of krentjes ogen. En van kleine buxus blaadjes oortjes.


Author: Yolanda van der Jagt - Culinair specialist

Yolanda van der Jagt, recept en productontwikkelaar. Mijn bedrijf YOVEGGIEWORLD ontwikkeld groenten recepten en -producten. Het is mijn missie om consumenten makkelijk, meer en lekker groente te laten eten. Samen met toeleveranciers bedenk ik oplossingen hoe we gemakkelijk plant based food thuis op het menu krijgen. Daar heb ik genoeg ideeën over. Benieuwd geworden? Kijk ook op yoveggieworld.nl

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *