Een Amerikaanse week

  Posted on 9th december 2016 Door Nelleke van Lindonk

Momenteel ben ik in Amerika. Vaak ben ik onderweg, maar gelukkig kan ik toch zo af en toe even koken. Deze week is het dan ook een mengelmoes van gerechten. Geniet vooral van de soms anders dan anders manier van koken. Waar ik echt van geniet is dat het een gewoonte is, dat als je iemand uitnodigt, hij of zij altijd een gerecht mee meeneemt. Bloemen voor de gastvrouw kennen ze niet. Ik blijf Amerika op eetgebied een fascinerend land vinden, zowel qua gewoontes als gerechten.

zaterdag

Kippendijen met gemarineerde artisjokken

Klik hier voor het recept

zondag

Spaghetti tulband

Klik hier voor het recept

maandag

Spaghetti squash

Klik hier voor het recept

dinsdag

Geroosterde clams

Klik hier voor het recept

woensdag

De meest fantastische donuts met vanille saus

Klik hier voor het verhaal

donderdag

Geroosterde tomaten met champignons

Klik hier voor het recept

vrijdag

Gestoomde vis

Klik hier voor het recept