Vélochef: voortaan maak je mueslirepen zelf

  Posted on   by   Geen reacties

Een echte aanrader voor fietsfanaten die ook van koken houden: Vélochef.

De Noorse chef Henrik Orre kookte in tweesterrenzaken maar is de laatste jaren kok van de beroemde wielerploeg Team Sky. Een leeswaardig boek waarin Orre zijn liefde en ervaringen over het koken voor dit wielerteam gelardeerd met verhalen over bekende wielrenners zoals Richie Porte en Edvald Boasson Hagen. Vélochef is vooral een kookboek met hele toegankelijke, smakelijke en natuurlijk gezonde recepten zoals roodfruitcrumble, paddenstoelenrisotto en de favoriet van Team Sky Henrik’s lasagne. En na het lezen van Vélochef maak je voortaan je eigen mueslirepen; lekker en een stuk voordeliger…

Vélochef – door Henrik Orre

Nijgh & Van Ditmar, 29,99

Categories: Boekrecensies

Author: Tilly Sintnicolaas- Food communicatie professional

Mijn specialisme is communicatie over food. Eerst als directeur van het Nederlands Visbureau heel specifiek voor vis, maar met mijn - in 2007 opgerichte - marketingcommunicatiebureau reikt het portfolio verder dan vis. Bij het Bureau van Sintnicolaas komt naast vis, schaal- en schelpdieren ook Iers rundvlees, Zeeuwse kroepoek, duurzaamheidskeurmerken en keukenapparatuur voorbij.
Consumenten inspireren en informeren over food is wel het leukste van ons vak. Op het culinaire platform Uit de Keuken van 8 doen we dat samen met allemaal vakvrouwen. Kennis delen en hopelijk veel mensen blij maken, dat is onze drijfveer.
www.bureausintnicolaas.nl

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *