Restaurant HOOG VUUR

  Posted on   by   Geen reacties

HOOG VUUR in Amersfoort is mijn restaurant! Industrieel en toch ook huiselijk. Een beetje jaren vijftig en toch ook modern. Gezellig en vooral ook heerlijk warm. Daar zorgen de drie immense op hout gestookte ovens voor. Die houden niet alleen de tot restaurant omgetoverde hoge fabriekshal van de oude Prodentfabriek in Amersfoort aangenaam warm, ze zijn ook dé warmtebron in de keuken. Alle warme gerechten op de kaart worden in die ovens bereid. Het eten is er simpel en doeltreffend, en o zo lekker! Je eet er vis, vlees of vegetarisch, ambachtelijk bereid met een eerlijke en liefst lokale achtergrond. En altijd met lekker veel groenten. Je drinkt er wijn of één van de zelfgemaakte biertjes. Kortom HOOG VUUR is een restaurant waar ik me thuis voel.

HOOG VUUR in De Nieuwe Stad in Amersfoort www.hoogvuur.nl.

Als je meer wilt weten over waar het rundvlees bij HOOG VUUR Vandaan komt kijk dan op http://uitdekeukenvan8.nl/mannenvlees/


Author: Clara ten Houte de Lange - Assisti Culinair & Communicatie

Clara ten Houte de Lange - een gezonde lekkerbek
Ik draai al jaren mee in het culinaire wereldje en als ik iéts ben, is het wel een gezonde lekkerbek… Lekker koken is voor mij een tool om mijn passie kracht bij te zetten: gezond eten lekker maken. Dat was, is en blijft mijn drijfveer. Ook nu ik al weer jaren vanuit Assisti Culinair & Communicatie werk en de culinaire invulling voor tijdschriften, websites en andere media verzorg. Ik schrijf recepten, culinaire artikelen en columns en adviseer bedrijven in de foodsector. Het blijft voor mij een sport gezond eten te verpakken in lekkere recepten. Ook in alle kookboeken die ik inmiddels – vaak samen met anderen – heb geschreven. Recepten zijn het middel bij uitstek om ideeën en gerechten die je met overtuiging hebt bedacht, te delen. Dan weet je dat ook anderen ze met liefde klaarmaken en er samen van genieten.