Tussendoortje

Kokosmakronen

Tussendoortje

Kokosmakronen

Zelf kokosmakronen maken is zo gepiept. Altijd handig om een restje eiwit of gemalen kokos te verwerken. En met een kleine ijstang kun je makkelijk en snel mooie gelijkmatige bolletjes krijgen.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Doe alle ingrediënten in een kom en mix 5 minuten (gebruik de deeghaken, want het wordt een zwaar deeg) tot een soepel deeg ontstaat.
  2. Maak je handen een beetje nat en vorm m et je handen bolletjes ter grote van een grote knikker.
  3. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat naast elkaar met een beetje ruimte er tussen. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak in circa 15-20 minuten goudbruin en gaar. Laat ze afkoelen en bewaar in een luchtdicht gesloten pot.

Kokosmakronen

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer