Pureestamper

  Posted on   by   Geen reacties

Met deze puree stamper maak je in een hand om draai een superfijne puree. Door de kleine vierkantjes druk je de aardappels echt helemaal stuk. Dit is een heel handig apparaat waar je jaren plezier van kunt hebben. Want aardappelpuree maak je natuurlijk gewoon zelf dat is veel lekkerder. Schil kruimige of licht kruimige aardappels, snijd in gelijkmatige stukken. Kook in ca. 25 minuten met ruim water en zout  gaar. Giet het kookvocht af, druk de aardappels fijn met deze stamper. Voeg er daarna melk, een klontje boter en wat nootmuskaat aan toe voor een smeuïge aardappelpuree. Breng op smaak met een beetje zout en peper.


Author: Yolanda van der Jagt - Culinair specialist

Yolanda van der Jagt, culinair specialist – voor verrassend lekkere recepten – Jaren lang roer ik dagelijks in professioneel in potten en pannen. Vanuit mijn unieke smaakbeleving creëer ik gezonde gerechten met een verrassende smaak. Met mijn culinaire kennis, -trends en -inzicht, inspireer ik je.
Laat me weten als ik je kan helpen. Wil je meer weten wie ik ben en wat ik doe, kijk dan ook op mijn website www.yolandavanderjagt.nl