Wat is een goeie pan?

  Posted on   by   1 comment

Wat is nou een goeie pan?
Wouter test een dure pan uit België, dit doet hij door bloem op de bodem te strooien…
Klootwijk zal ons met enige regelmaat meenemen in de wonderlijke wereld van keukengerei en producten die wij in de keuken gebruiken.

Kijk vooral.

Klik hier voor de video


fleur@bureausintnicolaas.nl'

Author: fleur

1 comment

  1. hdpape#Not@gmail.com' Hdpape schreef:

    Zelf vind ik het nadeel van pannen met een anti-aanbaklaag vooral dat je heel erg je best moet doen om een beetje kleur te krijgen op je vlees of gebakken aardappeltjes dit komt omdat het voedsel onvoldoende in contact komt met de pan maar er losjes overheen schuift. En je de pan niet al te heet kunt laten worden. Bij een gebakken eitje is dit ideaal maar een biologische biefstuk bakken in een pan die niet goed heet kan worden is zonde. Vlees bakken doe je dan ook bij voorkeur in een pan die goed heet kan en mag worden zodat het vlees snel dicht schroeit en een mooi bruin korstje krijgt.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *