STAZIONE PAZZO, een osteria met verrukkelijk Italiaans eten

  Posted on   by   Geen reacties

Een onverwacht genoegen: een heuse Italiaanse Osteria – Italiaans voor herberg – in het kleine historische stationsgebouw in het bosrijke Soestduinen. Stazione Pazzo staat voor ‘het gekke station’ en dat is het ook wel een beetje. Terwijl de treinen tussen Amersfoort en Utrecht onafgebroken langs zoeven – die je door goede isolatie nauwelijks hoort! –kun je hier genieten van verrukkelijk echt Italiaans eten. Chef Giulio Iadarola, die zijn sporen verdiend heeft in onder andere de Lindenhof in Giethoorn, kookt er met passie zo puur mogelijk Italiaans met natuurlijk verantwoorde en verse producten. Stazione Pazzo is een echte Osteria waar je eet wat de chef voor je kookt. Je kunt kiezen tussen een twee- of driegangenmenu – respectievelijk € 29,- of € 37,-  – dat dagelijks wisselt. Het voor- en tussengerecht staan vast en er is voor het hoofdgerecht keuze uit vlees of vis. Natuurlijk kun je er op verzoek ook vegetarisch eten. Het nagerecht valt buiten het menu, maar mijn tiramisu was net als de risotto en andere gerechten echt niet te versmaden. Wij hebben er super gegeten! Een aanrader voor de zomer: Stazione Pazzo is maar een kwartiertje fietsen vanuit Amersfoort, heerlijk door het bos.

Stazione Pazzo, De Beaufortlaan 1, 3768 MJ Soestduinen, 035-203 13 24 http://www.stazionepazzo.nl


Author: Clara ten Houte de Lange - Assisti Culinair & Communicatie

Clara ten Houte de Lange – een gezonde lekkerbek

Als ik iéts ben, is het wel een gezonde lekkerbek… Lekker koken is de tool om mijn passie kracht bij te zetten: gezond eten lekker maken. Vanuit Assisti Culinair & Communicatie adviseer ik bedrijven in de foodsector en maak ik recepten, culinaire artikelen en columns voor diverse media en kookboeken. Recepten zijn hét middel om ideeën die je met overtuiging hebt bedacht, te delen en anderen ervan te laten genieten.