LEKKER Havermout! Quinoa! en meer…

  Posted on   by   Geen reacties

LEKKER Havermout! Quinoa! en meer…   Prijs € 19,99

Dit is een vervolg op LEKKER LANG JONG  een voedselzandloper kookboek. Met opnieuw veel verrassend gezonde recepten die je lekker lang jong houden. Nu met de nieuwe granen als basis. Vrijwel alle recepten zijn voedselzandloperproof, glutenvrij en lactosevrij. Dit zie je in één oogopslag aan de icoontjes bij de recepten.

Andere boeken van Clara & Nelleke:

LEKKER Boerenkool ebook, alleen te koop via www.lekkerlangjong.nl
Het Keukenboekje, alleen te koop via www.lekkerlangjong.nl
LEKKER LANG JONG, ISBN 978-90-820537-0-8 Te koop via www.lekkerlangjong.nl en de boekhandel. € 19,99

Categories: Boeken

Author: Clara ten Houte de Lange - Assisti Culinair & Communicatie

Clara ten Houte de Lange, een gezonde lekkerbek
Jezelf neerzetten is altijd moeilijk. Maar als ik iéts ben, is het wel een gezonde lekkerbek. Ik draai al heel wat jaren mee in het culinaire wereldje, maar ben geen prototype van een culi die al van jongs af aan in de keuken staat. Pas in mijn studententijd heb ik met vallen en opstaan leren koken. Toen was ook meteen het hek van de dam. Ik had een tool in handen om mijn passie kracht bij te zetten: gezond eten lekker maken. Na mijn studie – die je nu het beste kunt omschrijven als voeding & communicatie – kwam ik terecht bij TIP, het eerste Nederlandse tijdschrift over koken. Daar leerde ik recepten schrijven en vooral ook hoe je gezond en alledaags kunt verpakken in lekker en uitdagend. Dat is en blijft mijn drijfveer. Ook nu ik al weer jaren vanuit Assisti Culinair & Communicatie werk en de culinaire invulling voor tijdschriften, websites en andere media verzorg. Ik schrijf recepten, culinaire artikelen en columns en adviseer bedrijven in de foodsector. Het blijft voor mij een sport gezond eten te verpakken in lekkere recepten. Ook in alle kookboeken die ik inmiddels – vaak samen met anderen – heb geschreven. Recepten zijn het middel bij uitstek om ideeën en gerechten die je met overtuiging hebt bedacht te delen. Dan weet je dat ook anderen ze met liefde klaarmaken en er samen van genieten.