KERSTAANBIEDING: Ovenplank van cederhout (geldig tot 20 december)

  Posted on   by   Geen reacties

CEDERHOUTEN OVENPLANK

van € 46,50 voor € 36,50 (inclusief verzendkosten)

Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Of vind je het zelf leuk om op hout te koken?

Op deze mooie cederhouten plank bak je in de oven de lekkerste gerechten voor kerst en ander gezellige etentjes. Een mooi stuk zalm, een varkensribstuk, eendenborstfilet of ook heel lekker parten kruidige pompoen met appel. Tijdens het bereiden in de oven verspreidt het bijzondere aroma van cederhout zich door je keuken. Dit aroma trekt ook in het gerecht en geeft het zo een heerlijk kruidig accent.

Bij Uit de  keuken van 8 zijn we zo enthousiast dat we Emilie van der Woerd van KokenOpHout gevraagd hebben speciaal voor alle vrienden van uitdekeukenvan8.nl  een flinke stapel ovenplanken met ons logo van Uit de keuken van 8 te maken. Wil je ook zo’n unieke cederhouten ovenplank hebben of cadeau geven, bestel deze dan snel via onderstaande link. Dan heb je de plank nog voor kerst in huis.

Gebruik: Verwarm de oven voor op 200 °C en week de ovenplank 10-15 minuten in een laagje warm water. Hierdoor komt het aroma komt beter naar voren. Verdeel het gerecht over de plank en schuif deze in het midden van de oven. Laat het gerecht in de daarvoor benodigde tijd garen. Na gebruik borstel je de plank weer makkelijk schoon met wat water. Je kunt de ovenplank keer op keer opnieuw gebruiken. Ga voor meer informatie naar www.kokenophout.com

Aanbieding: Cederhouten ovenplank (geldig tot 20 december 2017)

maat 34 x 18,5 x 2,8 cm

prijs: € 36,50 (betalen kan via iDeal)

Klik hier als je de ovenplank wilt bestellen

Categories: Blog

Author: Clara ten Houte de Lange - Assisti Culinair & Communicatie

Clara ten Houte de Lange - een gezonde lekkerbek
Ik draai al jaren mee in het culinaire wereldje en als ik iéts ben, is het wel een gezonde lekkerbek… Lekker koken is voor mij een tool om mijn passie kracht bij te zetten: gezond eten lekker maken. Dat was, is en blijft mijn drijfveer. Ook nu ik al weer jaren vanuit Assisti Culinair & Communicatie werk en de culinaire invulling voor tijdschriften, websites en andere media verzorg. Ik schrijf recepten, culinaire artikelen en columns en adviseer bedrijven in de foodsector. Het blijft voor mij een sport gezond eten te verpakken in lekkere recepten. Ook in alle kookboeken die ik inmiddels – vaak samen met anderen – heb geschreven. Recepten zijn het middel bij uitstek om ideeën en gerechten die je met overtuiging hebt bedacht, te delen. Dan weet je dat ook anderen ze met liefde klaarmaken en er samen van genieten.