Innovatie: friet speciaal 2.0 in Amsterdam

  Posted on   by   Geen reacties

In Amsterdam-zuid op de Johannes Verhulststraat kun je een wel heel bijzonder frietje eten, met recht een frietje speciaal.  Samen met topchef Ron Blauw hebben Sammy en Pebbles een nieuw product voor hun frietboutique ontwikkeld. Het is een vers frietje met een mayonaise van boerenkool en krokantjes van rookworst bovenop. Dit is echt een winter ‘omfietsfrietje’. Kijk voor meer informatie over deze unieke frietzaak op www.frietboutique.nl Ik zeg power to the pieper!

Vanaf zaterdag 19 november serveren Sammy&Pebbles ‘Frietje Boerenkool’ voor € 4.25

De aardappels komen bij Arwin Bos vandaan, een gepassioneerde aardappelboer die de Agria aardappels duurzaam teelt. Deze worden bij de Frietboutique binnen gebracht, gewassen en gesneden, niet te dik, niet te dun en dan voorgebakken op een lage temperatuur. Hierna koelen we de frieten terug en bakken we ze in de winkel of zijn ze klaar om aan toprestaurants geleverd te worden.


Author: Yolanda van der Jagt - Culinair specialist

Yolanda van der Jagt, culinair specialist – voor verrassend lekkere recepten. Met mijn culinaire kennis en creativiteit ontwikkel ik al jaren recepten. Deze recepten vindt je o.a. terug in (mijn) kookboeken, supermarkt magazine Hallo Jumbo en diverse producten. Vanuit mijn unieke smaakbeleving creëer ik gezonde gerechten met een verrassende smaak. Met de laatste trends en inzichten inspireer ik je graag. Benieuwd geworden? Kijk ook op mijn website www.yolandavanderjagt.nl