Boterlam voor Pasen

  Posted on   by   Geen reacties

Een boterlam is zo leuk om samen met de kids te maken voor de paasdagen. Heb je nog geen vorm ga dan naar de kookwinkel of kijk bij Dille en Kamille. Leg de houtenvorm een dag in een kom met koud water. Spoel af en maak met een theedoek droog. Vul beide kanten van de vorm met zachte roomboter. Druk de vorm op elkaar en vul op met meer boter (Op onze site vind je ook het recept om zelf boter te maken). Dek af met plasticfolie en laat de boter enkele uren in de koelkast hard worden. Maak met een mes de vorm open. Steek het mes in het midden van het boterlam aan de onderkant en wip het lammetje eruit. Zet op een schoteltje met tuinkers eromheen. Maak van kruidnagel of krentjes ogen. En van kleine buxus blaadjes oortjes.


Author: Yolanda van der Jagt - Culinair specialist

Yolanda van der Jagt, culinair specialist – voor verrassend lekkere recepten – Jaren lang roer ik dagelijks in professioneel in potten en pannen. Vanuit mijn unieke smaakbeleving creëer ik gezonde gerechten met een verrassende smaak. Met mijn culinaire kennis, -trends en -inzicht, inspireer ik je.
Laat me weten als ik je kan helpen. Wil je meer weten wie ik ben en wat ik doe, kijk dan ook op mijn website www.yolandavanderjagt.nl